Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση χώρων σε 360 μοίρες

Το μέλλον της φωτογράφισης είναι εδώ και λέγεται φωτογράφιση 360° για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Γιατί να μένουμε πλέον σε μία απλή φωτογράφιση που θα μας περιορίσει το εύρος απεικόνισης ενός χώρου όσο κι αν χρησιμοποιήσουμε υπερευγώνιους φακούς, όταν μπορούμε αποτυπώσουμε σε μία φωτογραφία όλων τον χώρο που θέλουμε να αποτυπώσουμε.

Έτσι ο θεατής θα μπορέσει να δει με κάθε λεπτομέρεια σε 360° μοίρες όλο τον χώρο που θέλουμε να παρουσιάσουμε μέσα από μία μόνο φωτογραφία!!

Δυνατότητες φωτογράφισης 360° για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
Μέσα από την φωτογράφιση χώρου 360 μπορούμε να εισάγουμε πληροφορίες σε διάφορα σημεία της πανοραμικής φωτογραφίας όπως πληροφορίες, βίντεο, ήχο, κλπ.

Αυτό το κάνει ιδανικό για οποιαδήποτε επιχείρηση επιθυμεί να δώσει στους πελάτες της μία πρωτόγνωρη εμπειρία περιήγησης στην ιστοσελίδα της και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και να αναδείξει τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει.

Μερικές από τις δυνατότητες είναι:
Εισαγωγή hotspot για επεξήγηση σημείων (κείμενο, βίντεο, ήχο κλπ)
Εισαγωγή hotspot για εισαγωγή virtual tour π.χ. ενός χώρου (εσωτερικού ή εξωτερικού)
Εισαγωγή πολλαπλών φωτογραφιών από το ίδιο player
Δυνατότητα zoom μέσω του mouse roller
Δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής

Virtual tour εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με φωτογράφιση 360 για χρήση σε ιστοσελίδα ή στο google street view

Τα αρχεία που θα δημιουργηθούν μπορούμε να τα εισάγουμε στο google business και όταν ο χρήστης κάνει περιήγηση στις φωτογραφίες του χώρου σας να μπορέσει αντί να δει απλές φωτογραφίες, να δει μία εικονική περιήγηση ενός χώρου ή να περιηγηθεί εντός του χώρου της επιχείρησης σας.

VM - Featured products