Μοναδικός σχεδιασμός, φιλικό σε κινητά και τεχνικές για προσήλωση του επισκέπτη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Δυναμικές αποκαλούμε τις ιστοσελίδες που δίνουν τη δυνατότητα στον κάτοχο της να ανανεώνει και να προσθέτει περιεχόμενο με απλό και εύκολο τρόπο, χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις.

Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων είναι προφανώς πιο πολύπλοκη από τις απλές στατικές ιστοσελίδες, γιατί στην ουσία πρόκειται για web εφαρμογές που επιτρέπουν την αποθήκευση των περιεχομένων σε βάσεις δεδομένων μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος διαχείρισης. Συνήθως αυτές οι εφαρμογές ονομάζονται ως CMS (content managment system), δηλαδή σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.


Κάνετε μόνοι σας τις αλλαγές ή τις προσθήκες στην ιστοσελίδα σας.

Κάθε δυναμική ιστοσελίδα έχει μοναδικό σχεδιασμό καθώς κάθε εταιρία έχει διαφορετικές ανάγκες. Όλες οι αλλαγές γίνονται on-line και σε πραγματικό χρόνο, που σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση μιας αλλαγής, είναι άμεσα προσβάσιμη στους επισκέπτες.

Οι Δυναμικές Ιστοσελίδες αποτελούν την ιδανική λύση για όλους εσάς που θέλετε συχνά αλλαγές στην ιστοσελίδα σας ώστε να είναι συνέχεια ενημερωμένη χωρίς να είστε εξαρτημένοι από τρίτους και να επιβαρύνεστε οικονομικά κάθε φορά.

Βασίζονται σε ανάπτυξη δικής μας εφαρμογής που με το πέρασμα των χρόνων τελειοποιήσαμε και έχουμε τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία να φέρουμε στα μέτρα των δικών σας αναγκών.

Αυτή η λύση ονομάζεται Custom εφαρμογή ή αλλιώς σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Γνωρίζουμε τον κώδικα της εφαρμογής μας πολύ καλά, και έχουμε τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε οτιδήποτε προκύψει., Σε όλες τις Δυναμικές ιστοσελίδες παρέχουμε εύκολη δυνατότητα πρόσβασης και επεξεργασίας
Ακούγονται τόσα πολλά με αντιφατικές αντίθετες γνώμες γύρω από την κατασκευή Δυναμικών Ιστοσελίδων που εύκολα μπορούν να μπερδέψουν τον οποιοδήποτε. Κάποιοι λένε ότι οι custom εφαρμογές δεν μπορούν εύκολα να παραβιαστούν. Ενώ σε αντίθεση τα συστήματα ανοιχτού κώδικα είναι πολύ εύκολα στο hacking. Η απάντησή μας σε αυτό είναι ότι αν θέλετε ασφάλεια χρειάζεστε υποστήριξη σε 24 άωρη βάση.

Στην Diafimistikigr παρέχουμε συνεχή υποστήριξη.

VM - Featured products